Zonwering Den Haag

Voor uw huis of bedrijfspand in Den Haag wilt u een zonwering laten plaatsen door een ervaren zonweringsonderneming. Wij, Zonweringsbedrijf Zoetermeer, plaatsen inmiddels zesentwintig jaar zonweringen voor zowel particulieren als bedrijven in Den Haag. Als zonweringsspecialist staan wij voor het plaatsen van zonweringen tegen zo laag mogelijke kosten. Dit kunnen wij realiseren door onze efficiënte manier van werken, welke wij ons eigen gemaakt door de vele jaren ervaring in de zonweringbranche. Graag bezoeken wij uw huis of bedrijfspand om uw wensen te bespreken met betrekking tot de zonwering. Rotterdam is vanuit onze vestigingsplaats slechts twintig minuten rijden, dus wij zijn snel ter plaatse! Neem contact op via 079-8222391 voor meer informatie of lees verder over:

 

 

Kantoor met zonweringen.

 

Binnenzonwering Den Haag

Het aanbrengen van een binnen zonwering in Rotterdam kan bestaan uit rolgordijnen, jaloezieën of shutters. Rolgordijnen leveren wij veelal op maat, omdat bijna iedere raam(kozijn) een unieke afmeting heeft waardoor er rekening gehouden moet worden met bijvoorbeeld schulpranden, roeden of tournekets.

 

Hou zonlicht en de warmte buiten uw huis door gebruik te maken van jaloezieën. Dit is veelal een praktisch gerichte oplossingen, maar kunnen desgewenst ook voor sfeer zorgen! Wij adviseren u graag in de verschillende soorten jaloezieën die bij uw interieur passen.

 

Wenst u toch meer sfeer in uw huis? Kies dan voor shutters. Dit zijn elegante zonweringen en worden gebruikt om zonnestralen en warme of koude temperaturen buitenshuis te houden. Het voordeel van het gebruik van shutters is het feit dat deze via een afstandsbediening bediend kunnen worden.

 

Buitenzonwering Den Haag

Een greep uit de buitenzonweringen die wij aanbieden:

 

 

De knikarmschermen die wij leveren zijn van topkwaliteit en kunnen wij voorzien van zowel een open als een gesloten systeem. Knikarmschermen zijn uiterst geschikt om bijvoorbeeld een terras te behoeden tegen felle zonnestralen. Het voordeel van een knikarmscherm is het gebruik van een schakelaar of afstandsbediening. Als zonwerinsspecialist is het mogelijk om knikarmschermen in diverse kleuren te bestellen. Voor zonweringskleuradvies belt u 079-8222391.

 

Is er behoefte in een betere nachtrust? Kies dan voor rolluiken en wordt niet vroegtijdig gewekt door de felle zonnestralen! Wij leveren en plaatsen namelijk ook rolluiken. Dit zijn luiken die een ruimte in uw huis of bedrijfspand volledig afsluiten van zonlicht. Ideaal om heerlijk door te kunnen slapen in de zomer!

 

Heeft u een tuin? Wilt u deze verfraaien door een overkapping? Pergola’s of een serre zijn mooie opties om een schitterende buitenverblijf te creëren. Iedere tuin is uniek en om deze reden brengen wij graag een bezoekje om een totaalplaatje te schetsen. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden!

 

Zonweringsreparaties en garanties

 

Zonwering Rotterdam.Heeft u schade aan uw zonwering? Bel snel 079-8222391 en wij zijn binnen 20 minuten in Rotterdam om de schade aan uw zonwering op te nemen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in zonweringreparaties. Vele zonweringsschades kunnen wij dezelfde nog repareren. Denk hierbij aan defecte motoren die het in- en uitklappen van de zonwering niet mogelijk maken. In veel gevallen wordt de schade aan uw zonwering gedekt door de verzekering. Graag adviseren wij u hierin, zodat u niet onverhoopt met extra kosten komt te zitten.

 

De garantie op zonweringen is afhankelijk van het type zonwering. Dit verschilt tussen de twee jaar en zeven jaar. Wilt u meer informatie over de garanties per type zonwering? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier met de type zonwering waarover u meer informatie wilt hebben.

 

Prijzen zonweringen en contact opnemen

Zonweringen plaatsen gaat veelal gepaard met maatwerk. Hierdoor kunnen geen vaste en exacte prijzen gegeven worden. Echter, graag geven wij via onze pagina met zonweringsprijzen enkele zonweringvoorbeelden en bijbehorende tarieven.

 

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via telefoonummer 079-8222391 of stuur een bericht via ons contactformulier voor het plaatsen van een zonwering in Den Haag.

 

Wilt u een zonwering plaatsen buiten de omgeving van Den Haag zoals Voorburg, Delft, Rotterdam of Schiedam? Wij zijn ook werkzaam in deze regio’s!

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?