Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 46 beoordelingen

Serre

Terrasscherm
Er zijn twee typen verandazonwering. De een wordt op het verandadak gemonteerd en de andere eronder. Het type verandazonwering dat op het dak wordt gemonteerd werkt met een opspansysteem welke meestal in de voorlijst worden gemonteerd. Dit systeem is wel aan enig onderhoud onderhevig omdat het een hoop geleiderwieltjes heeft met kogellagers. Dit type zonwering is alleen te verkrijgen met een elektrische bediening omdat de zonwering onder grote veerspanning staat en een handbediening boven op een serredak of verandadak niet mogelijk is.

 

foto-300x225Ruime keuze aan verandazonwering

Wij bieden u een ruime keuze zonwering van verschillende merken. Zo voeren wij bijvoorbeeld Brustor Serrezonwering type B126. Het bijzondere aan deze zonwering is dat deze uit te voeren is met een extensie. Dit wil zeggen dat de verandazonwering verder uit kan lopen dan het einde van het serre- of veranda. Door een ingenieus systeem komt er uit de geleider een andere geleider geschoven welke maximaal 125 cm verder uit kan schuiven dan het dak lang is.

 

Verandazonwering doekenSerrano gekoppeld

Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert de zonwering standaard met een kast in diverse kleuren afhankelijk van de leverancier waar gekozen voor wordt. Zo heeft het merk Rainbowsolverandazonwering alleen standaard in creme wit (ral 9001). Ook kunnen we de Brustor verandazonwering type B126 leveren in wit (ral 9016) creme wit (ral 9001) of in bruin (ral 8019)

Elke verandazonwering is uit te voeren met kleur doek naar keuze. Zo kan er gekozen worden voor een doek van Dickson, Docril of Swela. Wat ook wel eens voorkomt is om in de serrezonwering of verandazonwering screendoek te laten plaatsen. Dit is aan te raden als het serredak of verandadak niet stijl genoeg afloopt waardoor er water kan blijven staan in de serrezonwering of verandazonwering. Het is ook aan te raden om de serrezonwering of verandazonwering uit te laten voeren met een Somfy zon/wind automaat. Zo bent u ervan verzekerd dat het scherm uitgaat wanneer dit nodig is en de serre of onder de veranda niet onnodig warm wordt.

Verandazonwering-onderkantErvaring met verandazonwering

Dit alles is iets waar Zonweringsbedrijf Zoetermeer zijn hand niet meer voor omdraait. Met bijna een kwart eeuw aan ervaring is eigenaar Mischa Muller tevens ook de monteur en hij zorgt ervoor dat ook deze serrezonwering of verandazonwering vakkundig geplaatst zal worden. Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer aan het juiste adres. Klik op het logo van een doekenleverancier voor de beschikbare kleuren.

xDickson-zonweringsdoek-official-dealer.png.pagespeed.ic.Bs3tRnGpxy

Rayos

Wilt u meer weten over verandazonwering?

 

Twijfel niet en neem vandaag nog contact op voor het beste advies voor een serrezonwering of verandazonwering of maak een afspraak met Mischa Muller voor een vrijblijvende offerte op maat bij u aan huis.