Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 46 beoordelingen

Rolluiken Zoetermeer

8 goede redenen om te kiezen voor een rolluik met de fluisterstille Somfy RS100 IO motor.

Somfy legt de lat hoog met een fluisterstille, veilige en uiterst betrouwbare motor van uitstekende kwaliteit. Deze innovatieve buismotor van Somfy maakt automatische rolluiken intelligent.

Fluisterstil

De Somfy RS100 io rolluikmotor is ongekend stil. Zowel binnen als buiten hoort u de motor bijna niet bij het openen en sluiten van uw rolluiken. En plaatst u de motor in de langzame “discrete modus” dan worden uw rolluiken zelfs nog stiller.

 

Eenvoudig en soepel

De RS100 io start en stopt uiterst beheerst door de «Soft start & Soft stop» functie. Hiermee beschermt u en verlengt u de levensduur van uw rolluik. De motor kan ook in de “discrete modus” worden bediend. Hierdoor opent en sluit het rolluik langzamer waardoor u het rolluik nauwelijks nog hoort.

 

Veilig

De combinatie van de Somfy motortechnologie en de verbinding van de motor met het rolluik zorgt dat een druk van meer dan 100kg kan worden weerstaan. Dit zorgt voor een prima preventieve werking tegen inbraak in uw woning.

Download de Somfy folder

Lange levensduur

Door de obstakeldetectie stopt het rolluik wanneer het geblokkeerd wordt of wanneer het rolluik zit vastgevroren. Dit voorkomt schade aan het rolluik en aan de motor.

 

7 jaar garantie

7 jaar garantie wanneer het hele eco-systeem (motor+batterij+ zonnepaneel) Somfy producten zijn.

 

Geschikt voor alle rolluiken

De RS100 io motor kan geïnstalleerd worden in nagenoeg alle rolluiken van alle raamafmetingen. Niet geschikt bij grote rolluiken bij een schuifdeur (pui).

 

Comfortabel & Connected

Volledig beveiligde io-homecontrol® technologie met optimale betrouwbaarheid van het radiosignaal en met een real time statusmelding. Compatibel met het TaHoma switch huisautomatiseringssysteem van Somfy

schuine rolluiken half openRolluiken van Zonweringsbedrijf Zoetermeer zijn een aanwinst voor uw huis in vele opzichten. Buiten het feit dat de rolluiken het zonlicht uit uw woning houden zijn er nog een paar aspecten die wij niet over het hoofd kunnen zien. Zo werken ze goed om warmte of kou buiten te houden. Daarnaast maken ze het dieven ook nog moeilijk om binnen te komen.

 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons over de rolluiken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

De voordelen van rolluiken

 

De ruimte waar de rolluiken voor geplaatst worden zijn nagenoeg pikdonker en zorgen ervoor dat uw kinderen ook lekker en snel slapen in de zomertijd. Ook als u zelf bijvoorbeeld nachtdiensten draait zijn rolluiken een uitkomst.

 

Zo heeft een rolluik ook een isolerende werking voor zowel zomer als winter. De lamellen die worden gebruikt in de rolluiken zijn namelijk volgeschuimd met een isolerend schuim waardoor de warmte of kou buiten wordt gehouden.

 

Hierdoor is de lamel ook steviger en zorgt tegelijkertijd ervoor dat de rolluiken zijn te gebruiken als inbraakwerende rolluiken. Omdat vele inbraken gelegenheidsinbraken zijn is een rolluik een goed middel om inbrekers buiten de deur te houden of in het ten minste een stuk moeilijker te maken. En omdat voor inbraken snelheid belangrijk is zullen stevig uitziende rolluiken dieven afschrikken.

 

Verschillende rolluiken laten plaatsen?

Om de inbraakwerende functie van de rolluiken nog beter tot hun recht te laten komen is er een keuze van verschillende diktes van het pantser die er voor zorgen dat het rolluik nog beter uw eigendommen zal beschermen.

Rolluiken zijn standaard te leveren in diverse rolluik kleuren en vormen. Zo levert Zonweringsbedrijf Zoetermeer rolluiken zonder meerprijs ook een ronde kast in plaats van de standaard vierkante met afgeschuinde voorkant kast.

rolluiken

De Rolluik-lamellen (of Pantser) worden meestal geleverd in dezelfde kleur als de kasten. Deze zijn voorzien van sleuven , die ervoor dienen dat u het rolluik op zgn. lucht en licht stand in kan stellen. (Dit is bv. op slaapkamers ideaal,dat als u het rolluik helemaal naar beneden laat zakken en dan iets aantrekt waardoor de sleufjes vrijkomen in het Pantser en er dan toch frisse lucht op uw slaapkamer binnen stroomt.) En er is de mogelijkheid om bv. de kast en de geleiders donkergroen te bestellen en er een Cremekleur pantser in te laten fabriceren,omdat dit bij bepaalde soort huizen heel goed overkomt,maar dit kan u ook combineren met alle andere bijgaande kleurenmonsters. Kortom de keuze is aan geheel aan u.

De rolluiken worden bedient door middel van een bandopwinder of een elektromotor,die van buiten gezien links of rechts aan de achterkant naar binnen word gevoerd en daar met een bandopwinder of schakelaar bediend kan worden.

Rolluiken van Zonweringsbedrijf Zoetermeer worden, als er gekozen wordt voor elektrische bediening, uitgevoerd met een Simu / Somfy motor die ervoor zorgt dat als het rolluik gesloten is niet is op te duwen. Dit is bij rolluiken met een handbediening een stuk makkelijker.

Zonweringsbedrijf Zoetermeer kan de rolluiken met elektrische bediening leveren tegen een kleine meerprijs zodat het voor u een stuk aantrekkelijker is om te kiezen voor een rolluik met motor. Deze rolluiken van Zonweringsbedrijf Zoetermeer zijn dan standaard te bedienen met een schakelaar of afstandsbediening.

rolluikenrolluik

Dit laatste is erg makkelijk als u kiest voor een rolluik voor uw voordeur. Voor deze rolluiken leveren wij ook een afstandsbediening voor aan uw sleutelbos zodat als u weg gaat het rolluik kan sluiten en uw huis optimaal beveiligd is tegen inbrekers.

 

RolluikkleurenOok levert Zonweringsbedrijf Zoetermeer rolluiken standaard zonder meerprijs in antraciet grijs (ral 7016) structuur lak of in een star grey (ral 9007) structuurlak. Kijk naar de verschillende rolluik kleuren die wij voeren en overtuig uzelf over de mogelijkheden die er zijn om te combineren met de kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een antracietgrijze kast met een aluminium pantser of een witte kast met een donkergroen pantser. Rolluiken geleverd door Zonweringsbedrijf Zoetermeer zijn kwaliteit rolluiken van de verschillende merken die wij voeren. Zo leveren wij de merken Rainbowsol, Suncircle, Heroal, Brustor en Luxaflex Outdoor. Omdat de eigenaar Mischa Muller ook de monteur is en alles zelf monteert bent u als klant gegarandeerd van vakmanschap voor de geplaatste rolluik. Met bijna een kwart eeuw aan ervaring weet hij voor elk raam of deur een rolluik te plaatsen. Bij hem is ”kan niet” “gaat niet” bestaat niet.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?