Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 46 beoordelingen

Rolluik Reparatie

Zonwering reparatie werkzaamheden

 

Rolluik repareren?

Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert niet alleen top kwaliteit rolluiken, maar ook kunt u bij ons terecht voor de reparatie van uw zonneschermen.

Een rolluik is vaak geen goedkope investering en het laten plaatsen van een nieuw product is dan ook niet iets wat u graag zult doen. Het repareren van uw rolluik is dan ook een passend en vaak goedkoper alternatief. Het kost momenteel allemaal genoeg en het is dan ook zonde om meer geld uit te geven dan nodig is. Het is op voorhand wel lastig om aan te geven wat de kosten zullen zijn. Het is begrijpelijk als u dit toch graag wilt weten. In dat geval kunt u het best even telefonisch contact met ons opnemen via 079 – 822 2391 of mailen naar zonweringsbedrijfzoetermeer@gmail.com.

 

Rolluik onderhoud en reparatie

Gelukkig kunt u voor uw rolluik reparatie bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer terecht. Er is haast geen probleem wat wij niet kunnen verhelpen. Naast de reparatie van uw rolluiken, kunnen wij voor u ook het onderhoud ervan verzorgen. Wij bieden onderhoud aan voor zowel nagenoeg alle producten die wij aanbieden op onze website. Denk bijvoorbeeld aan rolluik onderhoud door het vervangen van de rolluik of andere vormen van zonwering. Goed onderhoud zorgt ervoor dat uw zonwering duurzaam blijf, waardoor de producten minder snel stuk gaan. Bent u geïnteresseerd in de reparatie of het onderhoud van uw rolluiken? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Behoefte aan een noodreparatie

In principe kunt u 24/7 een reparateur inschakelen. Dit is vooral handig als het rolluik van je winkel ‘s nachts plotseling stopt met werken en je het altijd sluit om diefstal te voorkomen. Houd er rekening mee dat de reparateur extra kosten in rekening brengt. U kunt dus zelf beslissen of u de reparatie een dag uit kunt stellen.

 

Invloed van het merk op de kwaliteit en onderhoud

Heb je vanwege de prijs voor een B-merk of private label gekozen? Bedenk dat deze rolgordijnen niet altijd gerepareerd kunnen worden. Wanneer een onderdeel aan vervanging toe is en niet meer leverbaar is, heeft u een probleem. In dit geval kunt u helaas geen nieuw rolgordijn kopen. Heeft u echter een A-merk rolluik zoals Somfy of Heroal, dan zijn er altijd vervangende onderdelen beschikbaar.

 

Waardoor breken rolluiken?

Uw rolluik kan kapot zijn en moet gerepareerd worden. Een van de volgende redenen kan zijn dat het niet meer werkt:

Buismotor piept of piept
buismotor storing
gebroken latten
Afstandsbediening werkt niet meer
Gebroken of vastgelopen rolluikband
Tapewinder werkt niet meer

 

Wat kost het repareren van een rolluikdeur?

Rolluiken hebben doorgaans een levensduur van ongeveer 15 jaar. De gemiddelde reparatieprijs is 200 euro en voor 175 euro per vierkante meter heb je al een nieuw, handbediend rolgordijn. Voor 400 m² elektrische zonwering.

 

Hoe lang gaan de motoren in rolluiken mee?

Als u de motor ongeveer vier keer per dag gebruikt (normaal gebruik), gaat de motor ongeveer tien jaar mee. Als u de motor vaker gebruikt, zal slijtage sneller optreden.

 

Hoeveel kost een nieuwe motor in een rolluik?

Is er een probleem met de motor? De gemiddelde prijs voor het vervangen van een rolluikmotor is 200 tot 600 euro. De veer is ook het onderdeel dat gebroken kan worden. De gemiddelde kosten voor het vervangen van een rolluikveer liggen tussen de 50 en 100 euro.

 

Hoe kunt u rolluiken weer omhoog krijgen?

Uw rolluikengaan niet meer of slechts een klein beetje omhoog. Als je het handmatig omhoog helpt, kan de motor het rolgordijn toch volledig openen. Als u dit overkomt, is de rolluikmotor versleten en is deze niet meer krachtig genoeg om het hele rolluik op te rollen.

 

Plan direct een afspraak in om je rolluik te laten maken

Met bijna 30 jaar ervaring bent u bij zonweringsbedrijf Zoetermeer gegarandeerd aan het juiste adres voor uw rolluik reparatie. Vul het onderstaande contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Reparatie van*

  JaloezieënShuttersRolgordijnenKnikarmschermenMarkiezenRolluikenPergolaScreensTerrasschermenUitvalschermenZipscreensVeranda'sCarportHorren

  Anders:

  Bestand Uploaden Fotosituatie

  Jouw bericht

  Wilt u meer weten of een offerte opvragen?