Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 46 beoordelingen

Zonnewering

Wilt u zonnewering voor de scherpste prijs, maar doet u liever geen concessies aan de kwaliteit? Dan is het zonneklaar dat u Zonweringsbedrijf Zoetermeer zoekt. Want ons bedrijf werkt al ruim 26 jaar op hoog niveau voor ondernemers en organisaties. Tegenwoordig laten wij ook particulieren profiteren van deze kwaliteit zonnewering. Vraag dus nu een offerte bij ons aan. Of een tegenofferte voor een eerder aanbod dat u heeft gekregen. Wij zullen u deze zonnewering dan voordeliger leveren.

zonnewering - zonwering Zoetermeer

Over ons en onze zonnewering

Zonweringsbedrijf Zoetermeer is een klein familiebedrijf met een persoonlijk en betrokken karakter. Op de kwaliteit van onze zonnewering is simpelweg niets af te dingen. En wordt u graag geholpen binnen een prettige en doortastende service? Wij doen het voor niets minder. Wij komen graag bij u langs zodat u in uw eigen omgeving de kleur kunt bepalen en wij de situatie kunnen beoordelen. Op deze manier kunnen wij u op maat advies geven.

 

Het plaatsen van zonnewering als knikarmschermen en markiezen is niet het enige wat wij doen. We onderhouden en repareren namelijk ook oude zonnewering zodat deze langer mee kan. Door de crisis kiezen steeds meer mensen voor zonwering reparatie reparatie van zonwering in plaats van vervanging. Zonneweringsbedrijf Zoetermeer heeft al meer dan 20 jaar ervaring met reparatie.

 

Verschillende Merken

Zonweringsbedrijf Zoetermeer is erkend leverancier en installateur van een groot aantal top kwaliteit merken, zoals: Somfy, Sun Circle, Swela, Rayos en o.a. Rainbow. Rainbow Collection heeft onlangs een nieuwe lijn buitenzonwering uitgebracht. Stijlvol en uiteraard van de beste kwaliteit. Bekijk de nieuwe Rainbow Collection zonnewering.

Levertijd zonnewering

Afhankelijk van het seizoen leveren wij uw bestelling binnen slechts 3 tot 5 weken. Of dit nu gaat om binnenzonwering of buitenzonwering. Wilt u meer weten over de levertijd, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

Garantie op zonnewering

Wij geven u standaard 5 jaar garantie inclusief service voor de volgende zonschermen: onze Somfy met motoren, Brustor, Suncircle en Rainbowsol. Dit komt omdat de producten die wij leveren van zodanige kwaliteit zijn dat er gemakkelijk een flinke garantie op te geven is.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over zonnewering, neem gerust contact met ons op.
Bel direct naar 079 8222391 of mail ons.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?