Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 46 beoordelingen

Zonwering screens

13 dec Zonwering screens

Een van de vele mogelijkheden voor een zonwering zijn de zogenaamde zonwering screens. Een zonwering screen heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten buiten zonwering. Zonweringsbedrijf Zoetermeer legt het uit!

Een van de grootste voordelen is het feit dat deze verticale zonwering geschikt is voor plaatsen waar een ander type scherm niet mogelijk is. De zonwering screens worden veel gezien bij kantoorpanden, maar tegenwoordig worden zonwering screens ook veel door particulieren gekozen als buiten zonwering.

De voordelen van zonwering screens op een rij

 

Zonwering screens zijn gemaakt van glasvezel en filteren tussen de 70% tot 80% van het zonlicht. Daarnaast houden screens ook de warmte goed tegen. Dit betekent dat u binnen geen last heeft van hinderlijk zonlicht en het lekker koel blijft. U kunt door de screens toch naar buiten kijken en dat is een heel plezierig bijkomend voordeel. Om deze redenen zijn zonwering screens al heel lang populair bij kantoorgebouwen. Ook particulieren gaan deze voordelen zien en schaffen steeds vaker screens aan. Daarbij komt dat zonwering screens minder duur zijn in aanschaf dan bijvoorbeeld een uitvalscherm.

 

Op veel plekken is ook geen ruimte voor een uitvalscherm of knikarmscherm en bieden zonwering screens dus uitkomst. Een ander groot voordeel van screens is dat zij goed bestand zijn tegen wind. Omdat deze verticaal hangen, kan de wind vrijwel geen vat krijgen op zonwering screens. Ze kunnen dus wel tegen een buitje en een windvlaag. Mocht u een keer vergeten de screens op te trekken dan is dit niet erg. Tenslotte worden screens ook minder snel vies. Uitwerpselen van vogels zullen veel minder snel op een screen terecht komen dan op een uitvalscherm.

Een ander groot voordeel van screens is dat zij goed bestand zijn tegen wind.

Bediening van zonwering screens

 

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om de bediening van zonwering screens. Vaak wordt gekozen voor een zogenaamde optrekband welke van binnenuit kan worden bediend. Tegenwoordig wordt echter meestal gekozen voor elektrische bediening omdat dit in aanschaf maar iets duurder is dan andere vormen van bediening. Tenslotte is het ook mogelijk om een screen met een slingerstang te bedienen. Ervaring leert dat screens die elektrisch worden bediend, vaker worden gebruikt dan screens die handmatig moeten worden bediend.

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om de bediening van zonwering screens.

Wat kost een zonwering screen?

 

Als u zich afvraagt wat is een zonwering screen precies en wat kost een zonwering screen dan kunt u altijd contact opnemen met zonweringsbedrijf Zoetermeer. Zonweringsbedrijf Zoetermeer is dé specialist op het gebied van zonwering voor binnen en buiten en biedt ook een ruime keuze uit zonwering screens. Wilt u met eigen ogen eens een zonwering screen bekijken dan kunt u bij ons in de showroom terecht.

Contact opnemen

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht voor alle soorten zonwering. Van zonwering screens tot uitvalschermen en knikarmschermen maar ook voor horren of voor een veranda, een serre of een carport. Uiteraard bieden wij ook een grote en gevarieerde keuze uit binnenzonwering: rolgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën bijvoorbeeld. Wilt u meer weten over zonwering screens of onze andere zonweringsproducten neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Wij adviseren u ook graag aan huis over binnenzonwering en buitenzonwering.

Bel Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Vragen of opmerkingen over zonwering screens?

Neem contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Bedrijf

    Gevonden via (verplicht)

    Uw bericht