Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 46 beoordelingen

Zonwering buiten

04 dec Zonwering buiten

Er zijn verschillende soorten buitenzonwering die ervoor zorgen dat de zon buiten blijft en u de temperatuur in huis kunt regelen. Zonweringsbedrijf Zoetermeer geeft u door middel van deze pagina een schat aan informatie over buitenzonweringen.

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer vindt u alles op het gebied van zonwering waaronder een grote keus uit allerlei soorten buitenzonwering en binnenzonwering, maar ook voor een pergola, een serre of een veranda bent u bij ons aan het goede adres.

Over Zonweringsbedrijf Zoetermeer

 

Als specialist op het gebied van zonweringen kunnen wij een ruime garantie bieden op de geleverde zonweringsproducten. De garantietermijn is afhankelijk van het merk en bedraagt 2 jaar, 5 jaar en zelfs soms 7 jaar. Als u meer informatie wilt over buitenzonwering dan kunt u een kijkje komen nemen in onze showroom of telefonische informatie inwinnen. Ook op onze website vindt u heel veel informatie en uiteraard komen wij ook graag bij u thuis om u ter plekke te adviseren en te informeren over de verschillende mogelijkheden.

Als specialist op het gebied van zonwering kunnen wij een ruime garantie bieden op de geleverde zonweringsproducten.

Welke soorten buitenzonweringen zijn er

 

Als u overweegt buitenzonwering aan te schaffen dan heeft u de keuze uit de volgende soorten buitenzonwering:

 • Knikarmschermen
 • Markiezen
 • Rolluiken
 • Uitvalschermen

Alle schermen hebben zo hun eigen voordelen en het is bij ons ook mogelijk bijzondere aankopen te doen zoals een veranda, een verandadak, een serre of een zipscreen.

Wat zijn knikarmschermen?

 

Met een knikarmscherm schaft u een bijzonder prettig product aan waarmee u ook over een overdekt terras kunt beschikken. Knikarmschermen zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo is er het zogenaamde gesloten systeem waarbij de knikarmen zijn opgeborgen in een cassette waardoor deze minder gevoelig zijn voor weersinvloeden. Er zijn knikarmschermen in verschillende maten maar wij kunnen deze ook voor u op maat maken. Wij bieden een oplossing voor elke gevel. De doeken van de knikarmschermen zijn bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer standaard behandeld zodat deze schimmelvrij en vuil- en waterafstotend zijn. Het is dan ook niet erg als uw scherm een keer nat wordt. U heeft de keuze uit tal van kleuren en ook uit verschillende soorten bediening van een knikarmscherm. Zo kunt u kiezen uit handbediening door middel van een slinger maar ook voor elektrische bediening met een schakelaar of met behulp van de afstandsbediening.

Wij bieden een oplossing voor elke gevel.

Voordelen van markiezen

 

Markiezen zijn zeer geschikt voor woningen die een nostalgische en/of exclusieve uitstraling hebben. Deze uitstraling wordt door markiezen nog eens vergroot. Een ander voordeel van markiezen is dat men er onderdoor kan lopen zodat dit type buitenzonwering zeer geschikt is voor woningen die direct aan de stoep zijn gelegen. Markiezen zijn ook geschikt voor bedrijven, winkelpanden, restaurants en hotels. Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht verschillende typen markiezen waaronder ook de zogenaamde zwarte markies oftewel en klapmodel waarbij de uitval tot maximaal 50 tot 80 cm kan worden vergroot. Een groot voordeel van markiezen is dat deze zonlicht vanaf de zijkant tegenhouden; iets wat bij uitvalschermen of knikarmschermen niet het geval is.

Buitenzonwering kopen?

 

Als u kiest voor rolluiken dan kiest u voor een type zonwering waarmee het nagenoeg pikdonker wordt en u beter zult slapen ook als het hoogzomer is. Moet u overdag slapen bijvoorbeeld omdat u ’s nachts werkt, dan is de kamer aangenaam donker. Rolluiken hebben verder een isolerende werking en zijn inbraak werend. Rolluiken zijn bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer in tal van soorten verkrijgbaar. Meer weten? Kom eens langs, bel ons op of maak een afspraak bij u thuis.

Bel Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Vragen of opmerkingen over een buitenzonwering?

Neem contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bedrijf

  Gevonden via (verplicht)

  Uw bericht