Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 46 beoordelingen

Zonwering auto

12 jan Zonwering auto

In de auto kan het behoorlijk warm worden en het is daarom plezierig als u de auto kunt stallen op een plek buiten de zon. Niet iedereen beschikt over een garage waarin de auto kan worden geparkeerd. Zonweringsbedrijf Zoetermeer kan voor u  een auto-zonwering verzorgen in de vorm van een carport. Een carport heeft natuurlijk nog veel meer functies dan alleen die van zonwering. Een carport biedt voordelen in elk seizoen. Zonweringsbedrijf Zoetermeer is dé specialist op het gebied van een zonwering en biedt naast zonwering auto uiteraard ook tal van andere soorten zonwering; zonwering binnen als een zonwering buiten.

Een carport is niet alleen geschikt voor het stallen van uw auto. U kunt er ook andere spullen kwijt zoals de fietsjes van de kinderen, tuinstoelen of de kattenmand. Natuurlijk kunt u de carport ook gebruiken als overkapping van uw terras. Zo zit u op zomerse dagen lekker buiten, ook tijdens een regenbuitje.

Het nut van een carport

 

Kiest u voor een zonwering voor uw auto in de vorm van een carport dan geniet u van veel voordelen. De auto staat niet alleen buiten de zon, maar wordt ook niet nat door de regen. Wel zo prettig met het instappen en uitstappen en met het inladen of uitladen van spullen. In de winter heeft u het voordeel dat sneeuw en ijs geen vat krijgen op de auto en u niet hoeft te krabben maar meteen kunt wegrijden.

 

Tenslotte scheelt een carport ook veel vogelpoep op uw ruiten en kostbare lak van de auto. Zonweringsbedrijf Zoetermeer heeft verschillende mogelijkheden voor wat betreft de aanschaf van een carport. We leveren enkele en dubbele carports, we kunnen een carport aanbouwen aan de woning en voorzien van een boogdak of van een puntdak. Op de website vindt u al veel informatie over onze carports maar u kunt ook langskomen in onze showroom voor een persoonlijk gesprek waarin wij u informatie en advies kunnen geven over alle aspecten van zonwering.

Zonweringsbedrijf Zoetermeer kan zonwering t.b.v. uw auto verzorgen in de vorm van een carport.

Carport op maat door Zonweringsbedrijf Zoetermeer

 

Elke huis is uniek en iedereen heeft weer andere wensen. Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert dan ook geen standaardpakketten als het om carports voor zonwering t.b.v. een auto gaat. Wij komen naar u toe om ter plekke met u te overleggen. Zo kunnen wij direct de maten opnemen en uw wensen bespreken. De carports van Zonweringsbedrijf Zoetermeer zijn gemaakt van het merk Boog, hebben een aluminium frame en een dak van glas. Op onze website kunt u verschillende modellen carports bekijken en ook in de showroom in Zoetermeer vindt u alle benodigde informatie.

Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert enkele en dubbele carports.

Buiten en binnen zonwering

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer is dé specialist op het gebied van zonwering. Naast carports voor leveren wij binnen zonwering en buiten zonwering. Denk aan lamellen, jaloezieën en vouwgordijnen in tal van kleuren en uitvoeringen zodat u altijd geschikte binnen zonwering vindt die past bij uw interieur. Buiten zonwering is bij ons verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen: uitvalschermen, knikarmschermen, rolluiken en markiezen bijvoorbeeld. Ook voor een serre of een veranda bent u bij ons aan het goede adres. Meer weten? Bel ons op voor informatie, bezoek ons in Zoetermeer in de showroom of maak een afspraak bij u thuis voor persoonlijk advies.

Contact opnemen

Wenst u meer informatie met betrekking tot het laten plaatsen van een zonwering m.b.t. auto’s in de vorm van een carport? Zonweringsbedrijf Zoetermeer is van alle markten thuis als het gaat om zonweringen. Vul direct ons contactformulier in met uw vraag en bel ons!

Bel Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Vragen of opmerkingen over zonweringen t.b.v. auto’s?

Neem contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Bedrijf

    Gevonden via (verplicht)

    Uw bericht