Horren op maat

Horren op maat -Rolhor halfopenZoekt u een fraaie (plissé) hordeur voor een al even fraaie prijs, zonder dat u concessies hoeft te doen aan de kwaliteit? Hier heeft Zonweringsbedrijf Zoetermeer een zonneklaar antwoord op. Ons familiebedrijf heeft verschillende hordeuren voor u in het assortiment en kan horren op maat maken. Met hart voor het vak bedienen wij u professioneel, of u nu een particuliere of zakelijke klant bent. Zo krijgt u de voordeligste horren op maat. Kortom: een product dat perfect aansluit op uw behoeften.

 

De voordeligste hordeuren op maat

Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert altijd de voordeligste hordeuren op maat. Op uw product krijgt u bovendien twee jaar garantie. Komt u als uitzondering toch nog een voordeligere aanbieding tegen, bel dan naar Zonweringsbedrijf Zoetermeer. Want wij maken dan meteen een voordeligere tegenofferte voor u. Neem hiervoor nu direct contact met ons op via het contactformulier.

 

Over onze horren op maat

Als klein familiebedrijf is Zonweringsbedrijf Zoetermeer in staat een betrokken en meer gerichte service te verlenen. Zo laten wij u graag profiteren van onze expertise en ervaring tijdens het uitkiezen van de meest geschikte horren. Bovendien maken wij de perfecte horren op maat. Wij zorgen ervoor dat u de beste oplossing heeft om muskieten en andere insecten buiten de deur te houden. De juiste horren op maat helpen in tegenstelling tot de goedkope standaardhorren van de grote bouwketens.

Maak dus de juiste keuze en neem maatwerk horren. De betere kwaliteit betaald zich op de lange termijn terug omdat onze horren veel langer mee gaan dan de simpele standaard horren. Naast gewone horren op maat heeft u ook ruime keuze uit verschillende (plissé) hordeuren. Deze zijn verkrijgbaar in 5 fraaie kleuren: wit, crème-wit, grijs en antraciet.

 

Soorten horren op maat

Raamhor

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer begrijpen we hoe belangrijk raamhorren zijn voor een comfortabel huis, vooral tijdens warmere seizoenen. Ze vormen een effectieve barrière tegen insecten zoals muggen en vliegen, terwijl ze tegelijkertijd frisse lucht binnenlaten. Met onze op maat gemaakte raamhorren kunt u zorgeloos genieten van de briesjes zonder de hinder van ongewenste bezoekers.

 

Hordeur

Onze deurhorren zijn net zo essentieel in de strijd tegen insecten in huis. Ze voorkomen dat insecten uw huis binnenkomen wanneer de deuren openstaan. Door onze hoogwaardige deurhorren te installeren, kunt u comfortabel genieten van de buitenlucht, wetende dat u beschermd bent tegen vervelende beestjes. Kom langs bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer en ontdek onze oplossingen op maat voor uw huis.

 

Wilt u meer weten over horren op maat maken?

Voor meer informatie over onze horren op maat, neem contact op met Mischa Muller van Zonweringsbedrijf Zoetermeer. Bel direct naar 079 8222391 of mail.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?