Jaloezieën

Herkent u dat? De zon begint te schijnen en het wordt binnen wel erg heet. Of het wordt buiten donker en u wilt graag wat privacy. De jaloezieën zijn op deze momenten een sfeervolle en praktische oplossing. En bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer vindt u altijd de jaloezieën die perfect bij uw interieur passen.

 

Functionele jaloezieën voor iedere ruimte

 

Jaloezieën-1-768x1024

De felle zonnestralen hebben een slechte invloed op de kwaliteit van uw meubels. Het leer van uw bankstel vergaat sneller en de houten meubels ziet u langzaam verkleuren. Kiest u voor deze binnenzonwering, dan houdt u de zon met een simpele handeling buiten de kamer. U regelt zelf eenvoudig de hoeveelheid lichtinval en hitte en zonnestralen krijgen met de gesloten jaloezieën geen enkele kans.

 

Zo blijft uw woning altijd heerlijk koel. Maar de jaloezieën zijn niet alleen een functionele oplossing tegen de zon. Als ’s avonds de zon is gezakt en u de lampen aandoet, is het niet prettig als iedereen u ziet zitten. Zo creëert u een intieme ruimte met genoeg privacy; van buiten kan niemand meer in de kamer kijken zodra u de jaloezieën sluit.

 

Een sfeervolle woning met de jaloezieën

 

Jaloezieën hebben niet alleen een praktische functie, ze geven uw kamer namelijk ook sfeer mee. Daarom heeft u bij een ruime keuze in onze collectie jaloezieën. Iedere woning is immers anders. Heeft u een klassieke of romantische sfeer in uw woning? Dan passen de houten jaloezieën hier mooi bij. Deze geven uw kamer een tijdloze uitstraling, en hierdoor passen de jaloezieën eigenlijk in iedere ruimte waar u graag een warme ambiance wilt. Maar ook als u een moderne inrichting heeft, kunnen onze jaloezieën wat voor u betekenen. Onze aluminium jaloezieën zorgen juist weer voor een industriële uitstraling, want ook een modern interieur vraagt om bijpassende raambekleding. De jaloezieën zijn zelfs te koop in verschillende kleuren. Kies voor een neutrale kleur zodat het mooi opgaat in de omgeving. Heeft u liever dat de jaloezieën in de ruimte juist wat meer opvallen? Dan is een wat meer sprekende kleur een leuke oplossing. Door voor jaloezieën te kiezen die aansluiten op de rest van uw interieur weet u de sfeer in uw woning nog meer te versterken.

 

De jaloezieën van Zonweringsbedrijf Zoetermeer

 

Jaloezieën-2

Bij Zonweringsbedrijf kunt u niet alleen terecht voor jaloezieën in diverse stijlen. Want om de jaloezieën helemaal passend bij uw woning te krijgen is het van belang dat u de goede afmeting heeft. Onze vakmensen meten zelf de lengte en breedte van uw kozijnen op. Zo weet u zeker dat u de correcte maat jaloezieën geleverd krijgt. Niets is immers zo frustrerend dan wanneer achteraf blijkt dat ze net niet mooi aansluiten op de kozijnen. Natuurlijk kunt u ook bij de montage op ons vakmanschap rekenen. Wij zorgen ervoor dat ze naar volle tevredenheid bij u geplaatst worden en u heeft nergens meer omkijken naar. De jaloezieën van het Zonweringsbedrijf Zoetermeer zijn van de hoogste kwaliteit en wij werken alleen met de beste merken die zich al ruimschoots bewezen hebben. U kunt erop vertrouwen dat u lang plezier heeft van de raamdecoratie die u zo zorgvuldig heeft uitgezocht. Gaat er onverwacht toch iets kapot aan uw jaloezieën? Dan maakt u gewoon gebruik van onze garantie. Want wij geloven in de kwaliteit van de jaloezieën die wij verkopen.

 

Houdt u de zon graag buiten met de handige jaloezieën? Neem dan eens een kijkje in onze galerij. Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht voor de mooiste raamdecoratie van de beste kwaliteit. Dat is pas sfeervol wonen! Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

 

Zie ook: Zonwering Rotterdam | Zonwering Voorburg

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?