Veranda Zoetermeer

Veranda Zoetermeer - DepontiWanneer u kiest voor het plaatsen van een veranda zal dit uw woongenot in alle seizoenen vergroten. Een van de vele voordelen die een veranda u biedt is onder andere dat u langer de mogelijkheid heeft om te genieten van het buitenleven. Ook wanneer het regent heeft u namelijk de mogelijkheid om toch buiten te zitten. Kortom veranda’s zijn ideaal voor het Nederlandse klimaat.

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer is gespecialiseerd in het leveren en monteren van veranda’s en alle bijkomende producten. Er zijn veel mogelijkheden met een veranda van Zonweringsbedrijf Zoetermeer. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de opties of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 

Veranda Zoetermeer: Alle mogelijkhedenveranda

 

Voor veranda’s leveren wij complete glazen zijwanden in aluminium profielen in kleur of een zipscreen om de zijkant of voorkant mee af te sluiten tegen wind en regen. Screens zorgen ervoor dat uw veranda of tuinkamer niet te warm wordt. Deze laatste oplossing is erg geliefd bij mensen die het beste van beide werelden willen hebben voor hun tuinkamer.

 

Wij leveren ook hardglazen paneelschuifdeuren, schuifpuien, glazenspie kozijnen of zonwering voor onder het dak (type Ombra) of verandazonwering voor op het dak (type Serrano).

 

Veranda Zoetermeer - DepontiVeranda Zoetermeer - Deponti

De voordelen van een veranda

 

  • Het is een sierraad voor uw woning
  • Het beschermt uw kostbare tuinmeubelen tegen weersinvloeden
  • Wij gebruiken onderhoudsvrije materialen
  • Uw Veranda wordt speciaal op maat gemaakt
  • Er wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen
  • Wij leveren 5 jaar fabrieksgarantie op alle Veranda’s
  • De standaard kleur is Ral 9001 (créme wit)

 

Daarnaast leveren wij speciale verandazonwering van het merk LUXAFLEX en MYSUN voor uw serre of veranda. Indien u geïnteresseerd bent in een veranda, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan een op maat gemaakte aanbieding doen. Klik op het logo van een doekenleverancier voor de beschikbare kleuren.

 

Bent u geïnteresseerd in een veranda?

 

Voor meer informatie over het laten plaatsen van een veranda, neem gerust contact met ons op.Bel direct naar 079 8222391 of mail ons.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?