Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 46 beoordelingen

Hordeur

PlissehordeurLE-Huismoderndonker-Cam1Zoekt u een fraaie (plissé) hordeur voor een al even fraaie prijs, zonder dat u concessies hoeft te doen aan de kwaliteit? Hier heeft Zonweringsbedrijf Zoetermeer een antwoord op. Ons bedrijf heeft verschillende hordeur soorten voor u in het assortiment. Met hart voor het vak bedienen wij u professioneel, of u nu een particuliere of zakelijke klant bent. Zo krijgt u het voordeligste product dat perfect aansluit op uw behoeften.

De voordeligste hordeur

Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert u altijd de voordeligste hordeur. Op uw hordeur krijgt u bovendien twee jaar garantie. Komt u als uitzondering toch nog een voordeligere aanbieding tegen, bel dan naar Zonweringsbedrijf Zoetermeer. Want wij maken dan meteen een voordeligere tegenofferte voor u. Neem nu direct contact met ons op via het contactformulier.

Soorten hordeuren

Er zijn drie soorten hordeuren, scharnierende hordeuren, schuifhordeuren en plissehordeuren. Wij hebben gekozen voor de beste eigenschappen, die terug te vinden zijn in een plissé hordeur.

Een (plissé) hordeur

Wij laten u graag profiteren van onze expertise en ervaring tijdens het uitkiezen van de meest geschikte producten. Hierdoor heeft u tevens zeer ruime keuze uit verschillende (plissé) hordeuren. Deze zijn verkrijgbaar in 5 fraaie kleuren: wit, crème-wit, grijs en antraciet.

Plissefit_groot

De van oorsprong Japanse plisséhordeur is een ongekend succes. Deze hordeur is standaard in een dag te monteren zónder toevoegingen. Daarnaast is de Plisséfit ook in te korten en dit maakt de logistiek eenvoudig. Het uiterlijk is bovendien van naar de Europese standaard aangepast. De horren sluiten daardoor beter aan bij de kozijnen en door de compactheid vallen ze nog minder op.

Plisséfit – de naam zegt het al – past altijd. Enerzijds een gedegen kwaliteitsproduct van het bekende en betrouwbare merk Unilux. Anderzijds verrassend innovatief! Gepatenteerd!

Hordeur op maat?

We kunnen hordeuren ook op maat voor u maken. Dat biedt uitkomst in ruimtes met afwijkende maten of bij speciale wensen. Graag denken wij mee in de beste hordeur en horren voor uw huis of pand.

Hordeuren voor schuifpui?

Bij een hordeur denkt u wellicht aan een ‘normale’ deur die voorzien is van gaas. Maar wist u dat er hordeuren voor schuifpuien bestaan? U kunt dus een schuivende hordeur toevoegen aan uw glazen pui. Perfect voor een verbinding tussen binnen en buiten.

Horren van ons huismerk

horren-1 horren-2

rolhorhalfopenral9001_4000blauw_20120130111726587Wij verkopen alleen de echte plissehordeur van het merk Unilux. Ook kunt u bij ons de vaste hordeuren en schuif hordeuren laten uitvoeren met petscreen gaas. Dit zorgt ervoor dat de hordeur minder schade ondervindt van huisdieren en spelende kinderen. Vaste hordeuren en een hordeur schuifpui zijn standaard zonder meerprijs te leveren in 5 verschillende kleuren. Wit, creme wit, antraciet grijs, technisch zilver en donker bruin. Al onze hordeuren en raamhorren kunnen tegen een meerprijs in elke ralkleur worden gemaakt.

Heeft u interesse in een hordeur?

Wilt u meer weten over een hordeur, neem gerust contact met ons op. Bel direct naar 079 8222391 of mail ons.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?