Tuinkamer

Tuinkamer

 

Bij de afdeling terrasoverkappingen van Zonweringsbedrijf Zoetermeer vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een extra ruimte aan de woning. Extra ruimte gericht op de tuin zoals een serre, veranda of carport. Een tuinkamer geeft veel extra mogelijkheden. Als u kiest voor een serre bijvoorbeeld, dan heeft u een tuinkamer die kan dienen als kweekruimte voor planten, als extra speelruimte voor kinderen of een tuinkamer waar u gasten kunt ontvangen. Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer vindt u veel verschillende uitvoeringen van een tuinkamer, van verschillende materialen. In Zoetermeer kunt u onze showroom en showtuin bezoeken, waar u onze producten op uw gemak kunt bekijken en uitgebreid advies kunt krijgen. Maak gerust een afspraak als u meer wilt weten over de mogelijkheden van aangaf van een tuinkamer.

 

zonweringsbedrijf zoetermeer

 

Een veranda of carport

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer is gespecialiseerd in alle facetten van zonwering, ook als het om een tuinkamer gaat. Combineer uw aanschaf van een tuinkamer met passende zonwering. U kiest bij ons uit een groot assortiment binnen zonwering kiezen zoals jaloezieen, vouwgordijnen en rolgordijnen. Wij maken de veranda, carport of serre voor u op maat en adviseren u bij het kiezen van kleuren en materialen voor de tuinkamer. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor complete glazen wanden in aluminium profielen, voor een schuifpui of zipscreen waarmee u de voorzijde van de veranda kunt afsluiten. Er zijn veel mogelijkheden voor een tuinkamer.

 

Zonwering voor de tuinkamer

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert en plaatst zonwering, ook voor de tuinkamer. Een mooi uitvalscherm voor de tuinkamer bijvoorbeeld zodat u de zon buiten kunt houden en het niet te warm wordt. Wij leveren en plaatsen zonwering voor binnen en buiten en een tuinkamer, serre of carport in een wijde omgeving van Zoetermeer: regio Den Haag en regio Rotterdam en alle kleinere gemeenten in de omgeving.